Vidám Oroszlán Alapítvány


http://www.happylion.hu/Segítsd hozzá a mozgássérült Veronikát és édesapját, hogy teljesülhessen álmuk, és elindulhassanak együtt a 2018-as Athene Marathon The Authentic futóversenyen!

„Apa ide el kell mennünk - mondta Veronika. Rákérdezve kiderült, hogy éppen a görög történelmet tanulja, és éppen a maratoni csatát és az onnan eredeztetett maratoni futás történetét. Mivel szereti a történelmet, ebből merítve döntött úgy, hogy ide el KELL mennünk."

Izsó Veronika,  egy 12 éves mozgáskorlátozott kislány, aki 6 hónapos terhesség után jött a világra, és születésekor csak 940 gramm és 37 centiméter volt. Születését követően agyvérzést szenvedett, mely roncsolta idegrendszere egy részét. Agyvíz túltermelődés miatt fejébe már 3 hónaposan egy műtéttel shunt (szelep) került beültetésre, mely a felesleges agyvizet egy csövön keresztül a hasüregbe juttatja.

És  hogy miért jött létre az alapítvány? A szülők erőfeszítéseit látva a család egyik barátja, Farkas István úgy gondolta eljött az idő, hogy összefogással szélesebb körű segítséget kérjen a családnak, így nekifogott az Alapítvány megalapításának. Veronikáék ezúttal egy konrét célra gyűjtenek: Veronika szeretné édesapjával teljesíteni a 2018-as Athene Marathon The Authentic futóversenyt.

Ha további adományt szeretnél küldeni az alapítványnak, erre a számlaszámra teheted meg: VIDÁM OROSZLÁN - IZSÓ VERONIKÁÉRT ALAPÍTVÁNY  11718000-20453390-00000000

Támogasd ezt az alapítványt a vásárlásoddal!

V-RUN webáruház

Levelezési cím2096 Üröm, Gábor Áron sétány 8.E-mailTelefon+36308876070FacebookV-RUN a Facebookon!Rólunk
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma:
H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.