Házhoz szállítás

Eladó a megrendelt termékek teljes vételárának kifizetéséig a termék tulajdonjogát fenntartja.

A termék átvétele házhoz szállítással, postai kiszállítás útján történik. A csomag kiszállítására megrendeléstől számított 5 munkanapon belül lehet számítani. A kereslet megnövekedése miatt előfordulhat ennél hosszabb szállítási idő, erről telefonos munkatársaink megrendeléskor előzetesen tájékoztatják.

A csomagok kiszállítását a DPD Futárszolgálat végzi. A kiszállítás jellemzően munkanapokon 8‐17 óra között történik. Amennyiben nem tudja átvenni a csomagot, vagy a futár érkezésekor éppen nincs otthon, a futár a rendeléskor megadott telefonszámon keresni fogja. Amennyiben Ön dolgozik, javasoljuk, hogy szállítási címnek munkahelyét adja meg, ahol át tudja venni csomagját munkaidőben is.

Ha ugyanazon Vevőtől azonos naptári napon több különálló megrendelés is érkezik, ezek a házhoz szállítás díja szempontjából külön kerülnek figyelembevételre.

Utánvétes fizetés választása esetén a vételárat a csomag átvételekor készpénzben a futárnak kell átadni. A végösszeg tartalmazza a kiszállítás díját is, így a végösszegen felül Önnek semmilyen más költsége nincs.

V-RUN webáruház

Levelezési cím2096 Üröm, Gábor Áron sétány 8.E-mailTelefon+36308876070FacebookV-RUN a Facebookon!Rólunk
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma:
H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.